Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe website. Samen met IKR-leden M2ID (Marco Mathijssen), Conntext (Fred Schuch) en Corine Roks is een website ontworpen die past bij de IKR.

Live

Ondanks dat op sommige onderdelen de puntjes nog op de i gezet moeten worden en de pagina’s waarop onze leden zich aan u voorstellen nog gevuld moeten worden (we willen toch alles nog even dubbel checken) hebben we toch gemeend “ live” te moeten gaan.

Help ons te verbeteren

We nodigen u uit om eens door de website heen te bladeren. Heeft u een suggestie om iets te verbeteren of ziet u iets dat niet juist is? Geef het dan door aan onze webmaster via hallo@m2id.eu

Nieuwe rubriek

U kunt het bijna niet missen: De nieuwe rubriek In de Spotlight. Reeds drie bedrijven hebben zich voor deze eerste versie aangemeld: Verstijlen Hekwerken, Vermetten Accountants en Optiek Vermeer.

Deze rubriek wordt maandelijks gemaakt door IKR-leden Conntext en Corine Roks. De kosten (€ 150,00) worden voor de helft betaald door de IKR. Ieder lid kan zich aanmelden bij Conntext (info@conntext.nl) Fred of Corine nemen dan contact met u op.

Nieuwe pagina’s voor de leden

Elk lid krijgt een eigen pagina. We verzoeken iedereen om wijzigingen tijdig door te geven aan het secretariaat (secretariaat@ikr-rucphen.nl) zodat de gegevens steeds up-to-date zijn. Omdat we er zeker van willen zijn dat alles klopt en bijvoorbeeld het logo van goede kwaliteit is, zijn we druk bezig om alles te controleren.

AVG

Op 25 mei wordt de Algemene Verordening Persoongegevens (AVG) van kracht. De IKR wil ervoor zorgen dat ook de website aan de voorwaarden van de AVG voldoet. Dit zal zich met name richten op de vermelding van de contactpersoon van een lid. We gaan ervoor zorgen dat alles conform voorschieten is.

Veilig

Onze nieuwe website is ook voorzien van een zogenaamd SSL certificaat. Dit maakt de site extra veilig en beschermd de gegevens. De IKR geeft wij nooit uw gegevens (zoals een ledenlijst) aan derden.

X
X