Over IKR Rucphen

Het ontstaan, de doelstellingen, leden en begunstigers.

Header IKR Doelstellingen

Ondernemen, verbinden, versterken

De IKR is een vereniging voor en door ondernemers in en om de gemeente Rucphen. Bij de oprichting in 1994 waren de leden vooral industrie gerelateerde bedrijven, maar tegenwoordig bestaat de IKR uit meer dan 120 grote en kleine ondernemingen actief in verschillende branches die elkaar veelal aanvullen en versterken.

Collectieve stem

De IKR komt op voor het belang van haar leden. In de communicatie naar de gemeente Rucphen vormen de leden van de IKR zo een stevige stem en kan er meer invloed uitgeoefend worden op hun beleid.

IKR rucphen

Netwerkbijeenkomsten en seminars

Meerdere keren per jaar organiseert de IKR informele netwerkbijeenkomsten. In een gezellige setting leert u als lid de andere leden beter kennen en ontstaan er spontaan hechte samenwerkingsverbanden. Deze relaties zorgen voor nog meer toegevoegde waarde naar opdrachtgevers en hierdoor wordt het ondernemersklimaat in de directe regio onderhouden en verbeterd.

Jaarlijks stellen enkele leden hun bedrijf open en krijgt u als lid een kijkje in de keuken. Dit levert soms verrassende inzichten op. Daarnaast houdt de IKR seminars waarbij bedrijven en instellingen hun kennis met de IKR-leden delen. Ontwikkelingen uit hun vakgebied bieden inzichten en kunnen u helpen met uw eigen bedrijfsvoering.

Veiligheid

De IKR zorgt er tevens voor dat er collectief zaken geregeld worden waar u als lid van kunt profiteren, zoals de beveiliging van bedrijventerrein De Nijverhei.

Door de inspanningen van de IKR heeft De Nijverhei het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) toegekend gekregen. In samenwerking met de politie en de gemeente zorgt een aangestelde parkmanager dat de veiligheid op De Nijverhei door schouwrondes en hercertificering gewaarborgd blijft.

Meld u aan als lid en maak ook gebruik van de vele voordelen.

Ja, ik wil netwerken, inkoopvoordelen en inspraak in de gemeente Rucphen!