Renewi

Recyclingbedrijven Van Gansewinkel en Shanks vormen sinds beging 2017 het nieuwe toonaangevenden waste-to-productbedrijf  Renewi. Tot nu toe is alles administratie gelijkgebleven, maar vanaf vandaag verandert dit. Beide bedrijven gaan nu ook naar buiten treden onder de naam Renewi.

Renewi streeft ernaar het meest toonaangevende waste-to-productbedrijf te zijn door bij te dragen aan een duurzame samenleving voor hun belangrijkste stakeholders: klanten, medewerkers, lokale gemeenschappen en de aandeelhouders.

Wat bedoelen ze met waste-to-product? Bij Renewi richten we ons exclusief op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het verbranden of storten van afval.

Van de 15 miljoen ton afval die we jaarlijks verwerken, wordt 90% gerecycled of gebruikt voor energieherwinning. Daarop willen we verder bouwen.

Wij geloven dat onze unieke aanpak van waste-to-product aansluit bij sociale en regelgevende ontwikkelingen. De aanpak biedt tevens de meest kapitaal-efficiënte oplossing voor een effectief recycling- en afvalbeheer.

Wilt u meer weten? Ga dan naar de website www.renewi.com

X
X