Deskundig, daadkrachtig, doeltreffend… Zonder gedoe

RIJSBERGEN – Deskundig, daadkrachtig, doeltreffend. Dat zijn de drie D’s waar het bij Vermetten Accountants en Adviseurs iedere dag om draait. Dat zijn ook de kernwaarden waar de Rucphense Maurice Bartels tot in zijn diepste vezels achter staat en waarmee hij, samen met zijn collega’s, proactief ondernemers uit de regio ondersteunt.

DOOR FRED SCHUCH

Allround accountantskantoor

“ZZP-ers, multinationals en alles er tussenin maken gebruik van onze diensten”, zegt Maurice Bartels, bedrijfsadviseur en partner bij Vermetten Accountants en Adviseurs. Het allround accountantskantoor heeft meerdere vestigingen in Noord-Brabant en huist, door het samengaan met MAG & Partners, sinds 2017 ook in Rijsbergen. “Voor sommige klanten doen we alleen de eindcontrole, en anderen leveren bij wijze van spreken een schoenendoos in en laten hun complete boekhouding door ons doen. Daarnaast ondersteunen we MKB-ondernemers met hun financiële planning, bedrijfsopvolging, pensioenadvies, mediation, arbeidsrecht, salarisadministratie en personeelsadvies.”

Beste van twee werelden

“Ons doel is om ondernemers te helpen hun dromen te realiseren en het maximale uit hun ondernemersambitie te halen. Dat doen wij door het beste van twee werelden te combineren.” Maurice bedoelt dat Vermetten groot genoeg is om als volwaardige partij met veel kennis en kunde gezien te worden, maar klein genoeg is om dicht bij de klanten te staan en daadkrachtig en betrokken op te treden. “We kijken daarbij niet alleen naar de cijfers, maar denken continue met onze klanten mee. Dat betekent ook dat we hen tussentijds adviseren en bijsturen, als een soort coach.”

Maximaal resultaat
Klanten van Vermetten kunnen er op rekenen dat alles uit de kast wordt gehaald om het maximale resultaat te bereiken. “Ik wil altijd voor de 10 gaan”, stelt oprichter John Vermetten. “Hoewel dit wellicht heel idealistisch klinkt, staan we natuurlijk ook met beide benen op de grond.” Zijn passie voor ondernemers en ondernemingen haalt John uit de overtuiging dat ondernemingen de samenleving draaiend houden. “Zij zorgen voor werkgelegenheid en inkomen, sociale contacten, scholing en ontwikkeling, innovatie, veiligheid en welvaart. We mogen voor hen dus geen genoegen nemen met middelmaat. Daarvoor is de rol van ondernemingen in onze samenleving, en dus ook van onze klanten, veel te belangrijk.”

Identiteit

Ondanks dat de tien vestigingen elk allround accountantskantoren zijn, heeft elk kantoor haar eigen identiteit en doelgroep. “Onze vestiging in Rijsbergen is, net als alle andere kantoren, een allround accountantskantoor, maar heeft ook specialisten die zich vooral richten op de agrarische sector”, legt Maurice uit. “In het Roosendaalse kantoor ligt het zwaartepunt juist weer op fiscale zaken. Toch maakt het voor de klanten niet uit met welke vestiging zij zaken doen, want verspreid over de locaties vullen de collega’s elkaar met hun specialismes aan. We hebben dus altijd de kennis en kunde in huis om onze klanten optimaal te kunnen helpen.”

Foto: Fred Schuch

Vermetten Accountants en Adviseurs is dus een allround accountantskantoor voor grote en kleine ondernemingen die een proactieve, snelle en resultaatgerichte houding van een klein kantoor en de deskundigheid en slagkracht van een groot kantoor waarderen.

Vermetten Accountants en Adviseurs
Antwerpseweg 2, 4891 CN  Rijsbergen
tel: 076 – 596 20 70
Vughtstraat 30, 4701 NT Roosendaal
tel: 0165 – 74 22 19
www.vermetten.nl

X
X