Invullen survey

De gemeente Rucphen werkt sinds een aantal maanden samen met het Ondernemers Klankbord, een organisatie die (startende) ondernemers adviseert of begeleidt in hun bedrijfsvoering. Om ondernemers in onze gemeente zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn op dit gebied, willen wij graag uw mening en ervaring kennen over dit onderwerp. Daartoe is een korte vragenlijst ontwikkeld.

Als ondernemer heb je met allerlei zaken te maken om een bedrijf gezond en succesvol te kunnen leiden. De praktijk is vaak dat je niet op alle zaken waar je mee te maken krijgt kennis en ervaring hebt. In sommige situaties is het dan heel verstandig en efficiënt om een adviseur in te schakelen in plaats van zaken uit stellen of zelf zonder ervaring zaken aan te pakken.

Het lijkt ons nuttig en interessant te onderzoeken hoe u tegenover het inschakelen van adviseurs staan. Maar het is vooral ook interessant om eens te kijken op welke onderwerpen u dan hulp zou willen inschakelen. Dat geeft ons een goed beeld op welke aspecten ondersteuning vooral gewenst is.

Wij zouden het zeer op prijsstellen als u aan dit onderzoek zou willen deelnemen. Het kost u slechts 3 minuten van uw tijd en het geeft ons belangrijke informatie met betrekking tot het optimaliseren van onze diensten voor ondernemers. Via de link komt u in het onderzoek en volgt u gewoon de vragen. Alvast bedankt voor uw medewerking.

https://nl.surveymonkey.com/r/PJ5C5DJ

X
X