Mijn naam is Frank Swaghoven, 50 jaar, getrouwd en vader van 3 dochters. Ik ben vanaf maart 2017 werkzaam bij ParkTrust. Na 15 jaar te hebben gewerkt bij de Koninklijke Marechaussee ben ik als particulier rechercheur gaan werken bij een schade expertise bureau alwaar ik me bezig hield met o.a. de opsporing van gestolen voertuigen.

Daarna ben ik als hoofd beveiliging gaan werken bij een vastgoedbedrijf waarna ik vervolgens als rayonmanager en later als business unit manager ben gaan werken binnen de beveiligingsbranche.

Als parkmanager bij ParkTrust B.V. en verantwoordelijk voor diverse bedrijven- terreinen t.w. Nieuweweg in Hardinxveld-Giessendam, Krabbepolder en Louterbloemen in Dordrecht en thans bezig met het opzetten van een nieuwe BI-zone in Dordrecht t.w. Kil I, II en Amstelwijck-West en in Barendrecht het bedrijventerrein Dierenstein.

Als parkmanager is mijn uitdaging om samen met het bestuur, de werkzaamheden welke Ron Verhage uitvoerde voort te zetten. Dat houdt in 1x in de 2 weken op vrijdag minimaal 4 uur fysiek aanwezig ben op het bedrijventerrein De Nijverhei.

In de komende maanden zal ik de IKR leden gevestigd op het bedrijventerrein De Nijverhei persoonlijk bezoeken en van de gelegenheid gebruik maken mezelf persoonlijk aan u voor te stellen. Laten we gezamenlijk werken aan veiligheid, leefbaarheid en het bevorderen van de aantrekkelijkheid en bereikbaarheid van het bedrijventerrein.

Ik hoop u snel te ontmoeten en de hand te schudden!

Met vriendelijke groet,

Frank Swaghoven
06-40711661 

ParkTrust B.V.
Jade 208, 3316 LJ Dordrecht
www.parktrust.nl
frank@parktrust.nl
085-4832470

X
X