We mogen elkaar weer fysiek zien!

De coronamaatregelen laten het toe dat we elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten! We hebben voor dit najaar twee activiteiten in gedachten. Beide uiteraard onder voorbehoud van mogelijke veranderingen in de coronamaatregelen.

 

Hernieuwde kennismaking

Als eerste willen we op 16 september een hernieuwde kennismaking organiseren met een netwerkborrel. Dit combineren we met een algemene ledenvergadering om het jaar 2021 af te sluiten. Eerst handelen we de formele zaken af, zoals de financiële verantwoording, informatie over de activiteiten en bestuursverkiezing, aansluitend houden we een netwerkborrel met een kleine barbecue. We organiseren dit bij Café de Coop te Sprundel en beginnen om 16.00u.

 

Wijnavond

In 2020 en in 2021 hebben we de wijnavond niet op de normale datum (witte donderdag) kunnen organiseren. We willen toch dit jaar nog een avond organiseren om in een wat rustiger setting te genieten van een goed glas en heerlijk eten. De geplande datum is donderdag 4 november bij Restaurant Kir Royal.

 

Coronamaatregelen

Voor beide activiteiten geldt dat we de geldende coronamaatregelen volgen. De uitnodigingen voor beide activiteiten en mogelijkheid tot inschrijven volgen binnenkort, maar reserveer ze nu al in je agenda. We vragen om je alleen in te schrijven als je geen risico loopt op besmetting en ook anderen niet kunt besmetten met het COVID-19 virus. De gezondheid van onze leden is zeer belangrijk voor ons.

X
X