Aanbod vanuit nieuw IKR-Lid: De beeldgenerator

De nieuwsbrief van de IKR is geen reclametool, maar soms maken we een uitzondering, zeker als dit gelijk valt met de introductie van een nieuwe IKR-lid. In Coronatijd is een beetje extra aandacht niet verkeerd. Daarom onderstaand bericht van IKR-lid Studio CEL:

 

De beeldgenerator is een slimme online tool die door het nieuwe IKR-Lid Studio CEL ontwikkeld is voor de makers. Selfmades. Owners. Die graag zelf onbeperkt creatieve uitspattingen willen maken voor social media of blogs. Uiteraard met een professionele uitstraling en binnen de eigen huisstijl (…en die ook wel weten dat dit met Paint, Powerpoint en Word toch allemaal net niet lukt zoals ze zouden willen)… En… per direct: zodat ze niet hoeven te wachten op een reactie van de ontwerper of planning.

Heb je ook weleens iets urgents te delen? Buiten kantooruren? Of wil je iets onder de aandacht brengen maar houden de kosten om een simpel ontwerpje te laten maken je tegen? Dan is de beeldgenerator de oplossing. Simpel. Snel. Efficiënt. Goedkoop.

Meer weten? Kijk op www.beeldgenerator.nl voor voorbeelden en de werkwijze (werkt op je computer, maar ook op mobiel als een web APP, met realtime foto’s). Check ook de demo en test hem zelf.

Direct info over kosten en mogelijkheden? bel 076 230 5005 of mail info@beeldgenerator.nl

Ga naar de Beeldgenerator
X
X