Vanuit onze leden is het signaal opgepikt dat er een behoefte is aan een simpel en een laagdrempelig contactmoment. Het bestuur is hiermee aan de slag gegaan en we hebben het initiatief genomen om periodiek (bv elke 2 of 3 maanden) een ledenborrel te organiseren.

Dit zullen we telkens op een ander locatie doen, dit kan bij één van onze horeca-leden zijn maar ook bij een ander lid die dit graag wil organiseren. Als deze activiteit bevalt gaan we deze vaker organiseren.

De eerste borrel organiseren we op vrijdagmiddag 1 september vanaf 16.00u. Tussen 18.00u en 19.00u sluiten we af. Ons bestuurslid Carlo Valentijn (De Bunder Houtambacht) heeft zijn vinger opgestoken om als eerste gastheer op te treden. Het adres: Struikhei 2 te 4714 VB Sprundel.

We hopen op een goede opkomst. In verband met inkoop van drank (en hapjes) willen we iedereen die wil komen vragen om zich aan te melden via onze website. Dat kan via deze link: Opgeven Vrijmibo IKR

Mocht je een relatie kennis willen laten maken met de IKR, voel je dan vrij om hem of haar mee te brengen naar deze borrel.

Tot 1 september

X
X