Het werkplein ondersteunt inwoners van de gemeenten Etten-Leur, Roosendaal, Halderberge, Moerdijk, Rucphen en Zundert. Zij geven adviezen, regelen uitkeringen, steun en toeslagen, maar brengen ook de vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar. Het gaat hierbij om werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt, maar die met een juiste baan en goede begeleiding van meerwaarde kunnen zijn voor werkgevers.

Vanuit dit laatste heeft het bestuur van de IKR kennis gemaakt met Sietske Jongenelen van het Werkplein. Zij is projectleider Arbeidsmarktprojecten. Zij wil graag meer in contact komen met ondernemers die mogelijkheden kunnen bieden voor plaatsing van werkzoekende vanuit werkplein. Met de IKR is afgesproken dat we met geïnteresseerde leden een beozke zullen brengen aan het werkplein om ons verder te laten informeren.

Onderstaand stelt het Werkplein zich alvast voor. Heb je vragen? Dan kun je te allen tijde contact opnemen met Sietske.

De huidige arbeidsmarkt:
is volop in verandering. Dat vraagt om een andere aanpak van werkgevers om nieuwe medewerkers aan te trekken en om medewerkers te behouden. Dit is een uitdaging voor veel werkgevers.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Het Werkplein kan daarbij ondersteunen. Er zijn diverse middelen die we kunnen inzetten om een plaatsing van iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt echt te laten slagen.
Je kunt onder andere denken aan loonkostensubsidie, jobcoaching of een proefplaatsing.

Bij wie moet u zijn?
Dus of u nu die werkgever met dat sociale hart bent of u vindt de huidige arbeidsmarkt ook een enorme uitdaging. Neem contact met me op. Ik, of één van mijn collega’s komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. In een persoonlijk gesprek vertellen we hier graag meer over.

Sietske Jongenelen – van Hooijdonk
Projectleider Arbeidsmarktprojecten

M: 0615931862

Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

 

X
X