Helaas is het bezoek aan Brainport geannuleerd wegens een gebrek aan belangstelling.

 

Op donderdag 1 juni organiseert de IKR een bezoek aan Brainport te Eindhoven.
IKR-leden kunnen zich aanmelden via de agenda op de IKR-website.

We gaan gezamenlijk met een bus en verzamelen uiterlijk 11.30u bij Agora aan de Markt 2 te Rucphen.
Ontvangst bij Agora is met koffie en een worstenbroodje (let op geen uitgebreide lunch!). Van daaruit vertrekt de bus naar Brainport. We verwachten zo rond de klok van 18.00u weer terug in Rucphen te zijn.
Er is geen lunch of diner bij deze activiteit inbegrepen. Houd daar rekening mee a.u.b.

BRAINPORT

Misschien is het ook u opgevallen, het grote groene gebouw vlak bij vliegveld Eindhoven aan de A2, dat lijkt op weer een distributiecentrum, maar in werkelijkheid is dit gebouw van 100.000M2 een broeinest is van innovaties.

Ook vinden de gerenommeerde bedrijven zoals ASML, Philips en NXP uit de regio hier hun toekomstige leveranciers en nieuwe medewerkers. ASML heeft hier een eigen academy en trainingscentrum.

Brainport Industries Campus (BIC 1) is de allereerste locatie waar hightech toeleveranciers niet alleen samen produceren maar ook samen innoveren. Met gedeelde kennis en gedeelde kostbare faciliteiten zoals flexibele productieruimtes, 3D-printers, robots en Co-Bots, maar ook kantoorruimtes. De campus is de ideale vestigingsplaats voor technische toeleveranciers in de hightech maakindustrie die samen willen ondernemen, innoveren en produceren.

Bestuurslid Wim Schrauwen en Voorzitter Toine Roks hebben een kennismakingsbezoek gebracht aan BIC 1, Wim was daar al bekend, maar Toine niet en hij was erg onder de indruk van de omvang en zeker ook van de bijzondere omgeving binnen, dit moet je zelf ook ervaren. En dan te weten dat er nog twee uitbreidingen komen. De eerste uitbreiding is eenzelfde gebouw met twee keer de oppervlakte van BIC 1 en de tweede uitbreiding wordt drie keer de oppervlakte van BIC 1.

Dit bedrijfsbezoek van IKR bij Brainport Industriecampus mag je zeker niet missen.

Aanmelden = erbij zijn!

Helaas is het in het verleden voorgekomen dat leden zich aanmelden en vervolgens heel laat of niet afmelden. We vertrouwen erop dat als u zich aanmeldt u ook daadwerkelijk deelneemt of zich minimaal 1 week van tevoren afmeldt. We behouden ons het recht voor om kosten in rekening te brengen als blijkt dat aanmelders uiteindelijk niet aanwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld.

X
X