Waar we normaal gezien elk jaar tegen de vakantieperiode de bedrijfsbezoeken met afsluitende barbecue organiseren hebben we dit jaar ervoor gekozen om deze na de vakantie te organiseren. De reden was dat we dachten een fantastisch bezoek aan Brainport te organiseren voor onze leden. Helaas viel de belangstelling hiervoor tegen.

We denken echter op donderdag 21 september een leuke activiteit te hebben georganiseerd. Het plan is om een bezoek te brengen aan het nieuwe zwembad de Watertuin en aan Netafim. We verzamelen om uiterlijk 13.45u bij De Vijfsprong.


Zwembad de Watertuin is hét nieuwe zwembad van de gemeente Rucphen en omgeving.
Vertrouwd, duurzaam en voorzien van alle moderne gemakken zorgt Zwembad de Watertuin voor een volledige waterbeleving voor jong en oud, sporter en recreant. De gemeente Rucphen is 100% aandeelhouder en IKR-lid. De aanwezige leden zullen een rondleiding krijgen.


Hoewel Netafim Netherlands als naam nog maar kort bestaat, is haar voorloper Revaho al decennia lang actief als (kennis)leverancier van irrigatieproducten. Opgericht in 1937 is Revaho begonnen als installateur van regenleidingen. In 2012 is Revaho volledig onderdeel geworden van de Netafim groep en sinds 2020 is de handelsnaam Revaho geheel overgegaan in Netafim Netherlands. Tegenwoordig is Netafim Netherlands een importeur/groothandel en producent van een compleet assortiment in irrigatieproducten in de breedste zin van het woord: Grow more with less.

Op verzoek van de Watertuin (de zwemlessen gaan die middag gewoon door) starten we al om 14.00u met de rondleiding. Vervolgens wandelen we om 15.00u naar Netafim waar we in verschillende groepen worden rondgeleid en geïnformeerd. Ook de barbecue zullen we bij Netafim organiseren. Zij zetten daarvoor een tent weg en de IKR zorgt voor een eten en drinken. We verwachten omstreeks 17.00u de barbecue aan te steken. Tussen 19.00u en 20.00u sluiten we af.

Het is belangrijk dat we weten hoeveel personen aanwezig zijn voor het bestellen van eten en drinken. We vragen je daarom aan te melden via onze website en aan te geven met hoeveel personen je aanwezig zult zijn. Mocht je later dan 13.45u aansluiten of niet deelnemen aan de barbecue, wil je dit dan laten weten via secretariaat@ikr-rucphen.nl

Omdat we bij vorige bezoeken geconfronteerd werden met last-minute afzeggingen, met als gevolg dat er teveel eten beschikbaar was. De kosten die we hiervoor maken zijn dat onnodig. Daarom verzoeken we met klem om als je je aanmeld ook aanwezig te zijn, óf minimaal een week van tevoren jezelf af te melden. Afmeldingen op de dag zelf, hoe begrijpelijk ook, zorgen voor onnodige uitgaven.

X
X