Mag ik mezelf even aan u voorstellen? Mijn naam is Raïssa Koppenol. Ik ben sinds september 2014 werkzaam als parkmanager bij ParkTrust.

Na een studie Facilitair Management aan de Haagse Hogeschool heb ik 6 jaar als Operationeel Manager gewerkt bij Pathé Cinemas.

Daarna heb ik de overstap gemaakt naar de beveiligingsbranche en ben ik 7 jaar werkzaam geweest als Unitmanager bij G4S Security Services. In deze functie heb ik het beheer gehad over een klanten portefeuille waarbij medewerkers werden ingezet voor beveiligingswerkzaamheden.

In mijn werk als parkmanager bij ParkTrust ben ik verantwoordelijk voor het beheer van diverse bedrijventerreinen binnen de provincie Zuid-Holland. Daarnaast ondersteun ik mijn ParkTrust collega’s bij het behalen van KVO-b certificaten voor hun terreinen als procesbegeleider.

Als parkmanager voor Nijverhei zal ik de werkzaamheden van mijn collega Frank Swaghoven, in overleg met het bestuur, voort zetten. Praktisch gezien houdt dit in dat ik 1x in de 2 weken op vrijdag 4 uur fysiek aanwezig ben op bedrijventerrein Nijverhei.

In de komende maanden zal ik de IKR leden op bedrijventerrein Nijverhei persoonlijk bezoeken en van de gelegenheid gebruik maken mezelf persoonlijk voor te stellen.

Mocht u voor die tijd contact met mij willen opnemen betreffende zaken die spelen op bedrijventerrein Nijverhei dan kunt u mij bereiken via onderstaande gegevens.

Tot snel!

Met vriendelijke groet,

Raïssa Koppenol  |  06-57541775  |  raissa@parktrust.nl

X
X