Sinds 1 juni 2020 is de naam Haans Advocaten Roosendaal opgeheven wegens het beëindigen van de samenwerking tussen de twee kantoren in Roosendaal en Bergen op Zoom. Beide kantoren gaan zelfstandig door onder een nieuwe naam. Voor het vertrouwde adres in Roosendaal is dat; HELIO advocaten|mediators.

Het team van HELIO, dat bestaat uit 9 advocaten, biedt praktisch advies en juridische begeleiding op zakelijk en privé gebied.

Zo bestaat het team uit advocaten en juristen die gespecialiseerd zijn in alle facetten van het ondernemen; van zakelijke kwesties als arbeidsrecht en contractueel recht tot samenwerkingsverbanden en reorganisatie.

Voor kwesties in de privésfeer hebben zij professionals familierecht in huis. De gespecialiseerde familierecht advocaten zijn ook mediator.

Kortom het vertrouwde team in een nieuw jasje, dat is waar de specialisten in business en family, voor staan. De naam, HELIO advocaten|mediators is zorgvuldig gekozen. HELIO staat voor zon, het heldere licht op de zaak, dat nieuwe perspectieven biedt en energie geeft.

Voor meer info:

www.helioadvocaten.nl én www.heliomediators.nl

X
X