Dag van de Ondernemer

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop we het ondernemerschap vieren en ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. In 2022 vieren we de Dag van de Ondernemer op vrijdag 18 november! 

Samen maken we deze dag groot

De Dag van de Ondernemer is voor alle ondernemers. Samen maken we deze dag groot. MKB-Nederland vraagt haar netwerk van brancheorganisaties, lokale verenigingen, gemeenten, Eerste en Tweede Kamerleden, Europarlementariërs, bewindspersonen, kennispartners en nog vele anderen om op vrijdag 18 november de ondernemer in het zonnetje te zetten.

De gemeente organiseert:

Onze gemeente Rucphen organiseert het ondernemersontbijt naar aanleiding van de dag van de ondernemer. Het doel van dit ontbijt is het onderling verbinden van ondernemers, het college en team economie van de gemeente. Dit ondernemersontbijt is voor iedere ondernemer. Het is noodzakelijk om uzelf aan te melden wanneer u deel wilt nemen.

Locatie: Brasserie DNA, Julianastraat 1a, Rucphen
Datum: vrijdag 18 november 2022
Tijd: 08.00u tot 10.00u
Aanmelden: kan via het mailadres ondernemers@rucphen.nl

Let op! Aanmelden kan maar tot maandag 14 november!

X
X