Bestuursleden gezocht!

Binnen het bestuur van de IKR zijn 2 vacatures ontstaan. Bestuurslid Mark van Haaren zat namens Muijs Scaldis in het bestuur. Hij heeft vorig jaar echter een andere loopbaankeuze gemaakt en heeft daardoor zijn lidmaatschap op moeten geven. Mark was sinds 2016 bestuurslid en heeft veel werk verricht door deel te nemen in overleggen met de gemeente en regionale samenwerkingsverbanden.

De andere vacature zal binnenkort ontstaan. Christian Verstraaten heeft aangegeven dat zijn onderneming meer aandacht vraagt. Daarom heeft hij de keuze moeten maken om zich niet meer verkiesbaar te stellen. Christian is sinds 2012 bestuurslid en is de ogen en oren van de IKR op het industrieterrein. De IKR maakt dankbaar gebruik van zijn netwerk. Daarnaast is Verstraaten Autoschade de uitvalsbasis voor de parkmanager en hebben we daar veel vergaderd. Christian heeft veel werk verzet voor de IKR zoals de contacten met EBN voor de beveiliging van het industrieterrein de aansluiting op het glasvezelnet.

Omdat de algemene ledenvergadering dit jaar niet door heeft kunnen gaan, hebben we geen bestuursverkiezingen kunnen houden. Christian is zijn bestuursfunctie blijven uitoefenen. Vanwege coronacrisis hebben de activiteiten van de vereniging op een laag pitje gestaan. Nu er weer ruimte ontstaat is het belangrijk dat het bestuur weer volledig is bezet.

Omdat de laatste tijd best veel ondernemers uit de detailhandel lid zijn geworden hopen we dat iemand uit deze ledengroep zich kandidaat stelt. We willen graag meer betekenen voor deze groep.

Aanmelden
X
X