Van Dijk Tuinmachines voor alles op het gebied van machinaal tuinmaterieel

Dé specialist in tuinmachines voor park- en tuinonderhoud

RUCPHEN – Ondernemers Marijn van Dijk en Emelie van den Anker zijn dé specialisten in de regio op het gebied van tuinmachines. Zij geven hierover graag advies en leveren topklasse tuin- en parkmachines. Ook voor onderhoud, keuringen en reparaties aan groot en klein tuinmaterieel is men bij Van Dijk Tuinmachines aan het juiste adres. Het bedrijf is gevestigd aan de Kozijnenhoek op bedrijventerrein De Nijverhei in Rucphen. Loop gerust eens binnen!

DOOR CORINE ROKS

“Ons klantenbestand bestaat onder andere uit bedrijven, gemeentes en particulieren. Onder de bedrijven uiteraard veel hoveniers, die in deze regio sterk vertegenwoordigd zijn”, aldus Van Dijk. Maar eveneens aannemers, groenvoorzieningen, loonbedrijven, boeren, tuinders en stichtingen behoren al ruim tien jaar tot hun vaste opdrachtgevers.

Service

Service staat bij Van Dijk Tuinmachines hoog in het vaandel. Zo worden reparaties zo snel als mogelijk uitgevoerd. Zij beschikken over een groot assortiment onderdelen die door diverse partijen vervaardigd en aangeleverd worden. “Wij bieden onderhoud en reparaties voor alle merken tuinmaterieel. De onderdelen die we niet op voorraad hebben bestellen we rechtstreeks bij de leveranciers en of dealers.  Vaak hebben we ze dan de volgende dag al in huis”, vult hij aan. Over de vlotte service zegt hij: “Een hovenier moet door kunnen werken. Wij spreken de taal van de ondernemer”.

Werkplaats

Het bedrijf beschikt over een eigen werkplaats waarin naast vakkundig onderhoud en reparaties ook de verplichte keuringen worden verricht. Van Dijk hierover: “Met deze service komen we eveneens op het gebied van veiligheid en milieu onze opdrachtgevers tegemoet”.

Advies

Een ander stuk service schuilt in advies. De ondernemers hierover: “We proberen klanten ze goed en eerlijk mogelijk te informeren. Het gebeurt niet zelden dat tuinliefhebbers het verkeerde materieel aanschaffen, te zwaar of juist te licht voor de klus die ze in gedachten hebben. Door gericht te vragen naar het doel van het karwei kunnen we het juiste advies aanreiken”.

Professioneel

Bij Van Dijk tuinmachines kan men terecht van groot tot klein tuinmaterieel; van snoeischaren, bladblazers tot kettingzagen en van loop- en zitmaaiers, borstel- en veegmachines, minitractors, minigravers tot minishovels. Een showroom op de eerste etage laat een deel van het aanbod zien. Buiten staat het groot professioneel materieel opgesteld. Marijn van Dijk over de leveranciers: “We kunnen in principe alle A-merken leveren voor het optimaal onderhoud en/of aanleg van tuinen en parken”.

Dienstverlening

De ondernemers onderzoeken de mogelijkheden om verder uit te breiden voor een nog betere dienstverlening.

Laagdrempelig

Tot slot benadrukken de ondernemers het laagdrempelig karakter van hun zaak. “Ondernemers en particulieren kunnen altijd bij ons binnenstappen met vragen over tuin- en parkonderhoud. Samen zoeken we naar een passend advies, afgestemd op de behoefte van de klant. We zijn een klein bedrijf maar groot in service en klantgerichtheid”.

Van Dijk Tuinmachines is op elke werkdag geopend van 8:00uur tot 17:30uur en op zaterdag van 9:00uur tot 12:00uur.

Van Dijk Tuinmachines
Kozijnenhoek 24
4715 RG Rucphen
T 0165 32 88 18

info@vandijk-tuinmachines.nl

X
X