Op (witte) donderdag 9 april 2020 organiseert de Industriële Kring Rucphen haar jaarlijkse wijnavond, exclusief voor IKR-leden. We nodigen u uit om met uw (zaken)partner hierbij aanwezig te zijn.

Zoals gebruikelijk wordt u op deze avond getrakteerd op mooie wijnen met bijbehorende gerechten. Dit jaar hebben we gekozen om u te trakteren op mooie Portugese wijnen.

IKR-lid Amiduvin zorgt voor een selectie wijnen. We zijn zoals gewoonlijk te gast bij IKR-lid Kir Royal. Gastvrouw en gastheer zijn Aïcha en Luc van Oortmerssen. Zij zorgen voor passende gerechten bij de wijnen. Dit jaar wordt de muziek verzorgd door de Acoustic Bandits met zangeres Sophie Mol uit Roosendaal.

Onder het genot van wijn, lekker eten en passende muziek wordt u een heerlijke avond geboden waarbij u (opnieuw) kennis kunt maken of bijpraten met uw mede-IKR-leden.

De uitnodiging geldt voor maximaal 2 personen per IKR-lid. Wie dit zijn, is aan u.
De locatie is, zoals gezegd, Restaurant Kir Royal te Schijf.

Vanaf 18.00u wordt u verwelkomt met een drankje. Om 18.30u gaan we aan tafel.
Zoals gewoonlijk zijn aan de avond geen kosten verbonden, maar we moeten wel een aantal voorwaarden stellen:

  • Zoals gezegd: maximaal 2 personen per IKR-lid.
  • U kunt zich tot en met 2 april 2020 aanmelden
  • Mocht u met meer personen aanwezig willen zijn dan kunt u hiervoor een verzoek indienen bij het secretariaat. Toezegging is afhankelijk van het aantal aanmeldingen, dit kan pas beoordeeld worden na het verstrijken van de aanmeldingstermijn. Voor de extra aanmeldingen wordt de kostprijs aan u in rekening gebracht.
  • Indien u zich aanmeldt, maar u bent zonder afmelding (uiterlijk 2 dagen vantevoren) niet aanwezig, dan berekenen we de gemaakte kosten door.
  • LET OP: er zijn maar een beperkt aantal (+/- 110) plaatsen beschikbaar.

Meldt u zich dus snel aan op onze website aan via deze Link.

X
X