Op dinsdag 29 oktober 2019 willen wij samen met de OndernemersKring Halderberge en de Industriele Kring Etten-Leur een bijeenkomst organiseren rond het thema Duurzaamheid. Het MKB Etten-Leur gaan we ook uitnodigen.

Met name gericht op praktische en vooral nuttige informatie voor de ondernemer of manager. Dit doen we ook in samenwerking met de gemeente Etten-Leur en de gemeente Halderberge die inmiddels hun medewerking hebben toegezegd. Ook de Gemeente Rucphen is gevraagd om mee te doen. Het evenement vindt plaats te Hoeven bij Bovendonk.

De opzet van de avond is als volgt:

Een bekende spreker opent de avond.
Daarna zijn er 4 deelthema’s waarvan elke bezoeker er 2 van kan volgen. (alles wordt opgenomen op film dus de andere thema’s zijn later te bestuderen)

De themas’zijn:

  • Bouw
  • Mobiliteit
  • Financieringsmogelijkheden en subsidieregelingen
  • Rewin zijn we in overleg over sustainability/afvalstromen/nuttige toepassingen.

We willen er absoluut geen commercieel verhaal van maken maar neutrale en toepasbare informatie voor de ondernemer. We sluiten natuurlijk af met een netwerk borrel.

Zet deze avond alvast in je agenda. Gezien de positieve reacties die we ontvingen na het duurzaamheidscafé bij de Bink Groep, hopen we op een grote deelname van IKR-leden.

Zodra e.e.a. definitief is krijgen je een uitnodiging voor het event.

X
X