Uitnodiging voor IKR-leden

Momenteel loopt er bij IKR-Lid Galerie TON een overzichtsexpositie van Nico Vrielink. Meer dan 30 museale werken van zijn hand kleuren momenteel de galerie. Vrielink is een icoon in het Nederlandse, hedendaagse kunstenaarswereldje. Bon-vivant, meesterschilder, playboy. Kocht ooit een kasteel in contanten in Frankrijk, vereeuwigde zijn (inmiddels ex-)vrouw Jeane meer dan 6000 keer op doek! Een grote vent met zachte en scherpe randjes, zoals een kunstenaar betaamt.

Ton en Anja blikken terug op een hele succesvolle opening op zondag 7 oktober, maar omdat de sfeer in de galerie ’s avonds een hele andere is dan bij daglicht, hebben ze besloten om op vrijdagavond 26 oktober a.s. vanaf 20.00u een speciale ‘Vrielink by Night’ avond te organiseren. Nico Vrielink is deze avond aanwezig en houdt om en nabij 20.30 u een boeiende lezing…

Ton en Anja willen de leden van de IKR hiervoor van harte uitnodigen en Het is écht de moeite waard. Vanzelfsprekend onder het genot van een goed glas wijn en lekkers. Toegang is natuurlijk gratis.

Meer info bij:

Ton Jaspers

Galerie TON | Hedendaagse Kunst | Contemporary Art
Raadhuisstraat 27 | 4715 CB Rucphen
The Netherlands
T: +31 (0)653 84 29 66
E: info@galerieton.nl | W: www.galerieton.nl

X
X