De maatregelen die zijn getroffen om het besmettingsgevaar van het corona-virus te beperken hebben gevolgen voor de Industriële Kring Rucphen en al haar leden. Alle activiteiten van de IKR zijn afgelast en het is nog maar de vraag of we later dit jaar nog een activiteit of bijeenkomst kunnen organiseren.

Deze zaken vallen natuurlijk in het niet bij de uitdagingen die onze leden aan moeten gaan. Van zorgen voor medewerkers en het vinden van de balans tussen een goede bescherming en werkbaarheid tot omgaan met omzetverlies en het contact blijven houden met klanten. De steunmaatregelen van de overheid zijn soms maar een pleister op de wonde.

Het is ontzettend leuk om de mooie initiatieven van onze leden te zien. Van de blijk van waardering die Slagerij Monden heeft uitgedeeld aan Heidestede en Kerkakkers en de stempelkaarten en bierpakketten van Café de Coop tot de afhaalspecialiteiten van Kir Royal, Le Jardin en Spijshuis uit de Kunst. We zijn trots op jullie, en natuurlijk ook op alle andere leden waarvan de initiatieven wat minder in het oog springen!

Normaal gezien stuurt de IKR in april de facturen voor de contributie. Gezien de crisissituatie en het feit dat we geen activiteiten voor leden hebben kunnen organiseren, hebben we besloten op dit moment nog geen facturen voor de contributie te verzenden. Dit najaar bepalen we de beste keuze voor de vereniging en de leden inzake de contributie.

X
X