Aanpassing bedrijfsbezoeken

Door omstandigheden kunnen we volgende week donderdag niet terecht bij CKV plastics. Dit betekende voor de organisatie even schrikken en heel snel schakelen. Maar door de inzet van Ingrid Talboom hebben we toch een IKR-lid gevonden dat de deuren voor ons open wil zetten. Wij zijn ontzettend dankbaar dat Tanya van Diest van Spijshuis uit de kunst in Rucphen zo kort van tevoren haar medewerking heeft toegezegd. Ze is onze redder in nood!
Dit wil dus zeggen dat we op donderdag 5 juli naar Bink Solar en naar Spijshuis uit de kunst (en ijssalon koud kunstje) zullen gaan. Hou hier rekening mee met betrekking tot het vervoermiddel dat je kiest. We verwachten je om 14.30u bij De Coop.

> Opgeven kan via de agenda

Als je je opgeeft wordt je op donderdagmiddag 5 juli om 14.30u verwacht bij de huiskamer van Sprundel: Café De Coop. Daar worden er twee groepen gemaakt.

Elke groep gaat naar een bedrijf. Om 16.00u wordt er geruild. Na de bezoeken sluiten we om 17.00u af met een lekkere en gezellige barbecue, verzorgd door IKR-lid en kersverse vader Tommy Monden.

Zoals gewoonlijk is deelname gratis. Maar mocht je niet kunnen deelnemen aan de barbecue, wil je dit dan wel laten weten?

Meteen aanmelden!
X
X