Tripp Advies en Vergaderhuis Tripp

Ondernemersadvies en ontspannen vergaderen

RUCPHEN – Met haar achtergrond als kantoordirecteur bij ABN AMRO Bank regio Etten-Leur en Prinsenbeek kent Hilde de Rooij het klappen van de zweep binnen bedrijven en organisaties. Tijdens een reorganisatiegolf ontstond de mogelijkheid tot uitstappen en besloot ze te gaan doen waar zij werkelijk energie van krijgt: ondernemers en organisaties begeleiden naar de ultieme klantreis.

DOOR FRED SCHUCH

“Het was 2018 toen ik voor mezelf begon”, vertelt Hilde in haar sfeervolle vergaderruimte aan huis. “Mijn belangrijkste kernwaarden vormden de naam van mijn bedrijf, nl.: transparant, resultaatgericht, innovatief, passie en plezier. Als ondernemersadviseur laat ik mijn klanten dan ook reizen door hun eigen processen en de klantreis die zij met hun bedrijf bieden. Al snel kwam ik erachter dat ik bij veel ondernemers niet bij de klantreis moest beginnen, maar dat ik helemaal terug moest naar het begin met vragen als: Doe je wat je leuk vindt? Zorg je goed voor jezelf? Bied je de diensten waar je graag aandacht aan geeft? Wie is je ideale klant? Ik dacht dat elke ondernemer dat wel van zichzelf wist, maar dat bleek dus niet zo te zijn. Daarom help ik ondernemers te ondernemen met meer rust en voldoening en vooral niet te vergeten dat hun bestaande klanten hiervoor een belangrijk ingrediënt zijn.”

Aanleunwoning wordt sfeervolle vergaderlocatie
“Om mijn klanten hierbij te begeleiden was ik gewend om externe ruimte te huren. Toen mijn inwonende vader genoodzaakt was te verhuizen kwam zijn aanleunwoning hier vrij. Dat gaf mij de gelegenheid om die mooie ruimte om te bouwen naar een locatie voor mijzelf, maar waar ook anderen gebruik van zouden kunnen maken. Er zijn namelijk regelmatig organisaties op zoek naar een externe locatie om ongestoord te vergaderen, trainen, of brainstormen. Ik heb mijzelf ingebeeld hoe een fijne vergaderlocatie eruit moest zien en wat de gebruikers nodig zouden hebben. Hoe zou ik het zelf willen als ik zoiets zou huren?”

In de watten leggen
“Sinds het begin van 2023 verhuur ik Vergaderhuis Tripp dus aan diverse bedrijven en organisaties die ook al regelmatig terugkomen, zoals gemeenten, semi-overheden, maar ook bedrijven uit de buurt. Vergaderhuis Tripp bestaat uit een grote gezamenlijke ruimte voor groepen tot 12 personen, een keuken, meerdere gespreksruimtes en een mooie parktuin waar je de vogels hoort fluiten en de eekhoorns ziet klimmen. Ik zorg ervoor dat het de gebruikers aan niets ontbreekt voor een vaste prijs. Zo genieten zij van heerlijke eigen baksels, eigen gemaakte lunch, koffie, thee en een volle koelkast. De bezoekers worden volledig in de watten gelegd en daar krijg ik regelmatig complimentjes over.”

Cijfers en gevoel
“Ik vind de combinatie van ondernemersadvies en het Vergaderhuis erg leuk. Hiermee kan ik zowel mijn zakelijke en cijfermatige kant laten zien, maar ook mijn gevoelskant. Want dat is hoe ik meestal beslissingen neem: puur op gevoel. Daarom weet ik ook niet precies hoe mijn pad verloopt. Ik maak een plan, stap er gewoon in en vind het niet erg om soms op mijn snufferd te gaan.”

Tripp Advies / Vergaderhuis Tripp
Zundertseweg 3b
4715 CH Rucphen
tel: 06 301 424 71
www.trippadvies.nl
www.vergaderhuistripp.nl

X
X