Roemer Juwelier

10 % korting op al uw aankopen in onze webshop.

Gebruik bij de kassa de kortingscode: IKR

10 % korting op al uw aankopen in onze winkel

Roemer Juwelier

Roemer is een juweliersbedrijf met een eigen goudsmederij en ontwerp studio. De stijlvolle collectie uiteenlopend van trendy tot exclusief is een selectie van nationale en internationale merken. Voor de samenstelling van onze collecties bezoeken wij regelmatig internationale beurzen. Door deze bezoeken zijn wij zeer goed op de hoogte van de nieuwste trends op sieraden gebied maar ook van de nieuwste technieken voor onze goudsmederij.

De goudsmederij speelt een prominente rol binnen ons bedrijf. Door de combinatie van technische vakkennis en het creatieve inzicht van onze ontwerper kunnen wij u goed adviseren bij ontwikkeling van uw sieraad. Voor het jaarlijks onderhoud en eventuele herstelwerkzaamheden aan uw juweel beheersen wij ambachtelijke kennis maar maken wij ook gebruik van de nieuwste technieken.

Om u beter van dienst te kunnen zijn heeft bij ons iedere medewerker zijn eigen specialisatie. Wanneer u bij uw bezoek aan onze winkel geadviseerd wilt worden door een van onze specialisten, dan kunt u voor uw bezoek een afspraak maken via telefoonnummer 0165-382762.

Wij zien u graag een keer in onze winkel!

Website
X
X