Onze algemene ledenvergadering houden we normaal gezien in januari van elk jaar. Vanwege Corona hebben we de vergadering van 2021 in september gehouden en konden we in januari van dit jaar ook geen vergadering houden. We wilden deze vergadering in eerste instantie op 30 juni a.s. plannen, maar dit bleek helaas ook niet mogelijk.

We zullen daarom de Algemene ledenvergadering in september 2022 plannen.  Voorlopig gaan we uit van donderdag 22 september.

Voor de IKR is dit een belangrijke vergadering. Binnen het bestuur gaat er een en ander veranderen. Enkele bestuursleden hebben aangegeven te gaan stoppen.

Om eens te kijken of bestuurslid zijn van de IKR iets voor je is, kun je altijd aansluiten bij een bestuursvergadering. Deze zijn altijd op maandag van 18.00u tot uiterlijk 20.00u. De volgende bestuursvergaderingen zijn gepland op  4 juli, 12 september en 31 oktober. We ozken met name iemand vanuit de groep ondernemers die actief zijn in de detailhandel. Zij zijn naar onze mening ondervertegenwoordigd in het bestuur.

Heb je interesse in een bestuursfunctie of wil je een bestuursvergadering bijwonen, laat dit dan via secretariaat@ikr-rucphen.nl even weten.

X
X