Vermetten accountants & adviseurs
Bankzaken & financieel advies

Deskundig, daadkrachtig, doeltreffend. Dat zijn de drie D’s waar het bij Vermetten Accountants en Adviseurs iedere dag om draait. Dat zijn ook de kernwaarden waar de Rucphense Maurice Bartels tot in zijn diepste vezels achter staat en waarmee hij, samen met zijn collega’s, proactief ondernemers uit de regio ondersteunt.

Allround accountantskantoor

“ZZP-ers, multinationals en alles er tussenin maken gebruik van onze diensten”, zegt Maurice Bartels, bedrijfsadviseur en partner bij Vermetten Accountants en Adviseurs. Het allround accountantskantoor heeft meerdere vestigingen in Noord-Brabant en huist, door het samengaan met MAG & Partners, sinds 2017 ook in Rijsbergen. “Voor sommige klanten doen we alleen de eindcontrole, en anderen leveren bij wijze van spreken een schoenendoos in en laten hun complete boekhouding door ons doen. Daarnaast ondersteunen we MKB-ondernemers met hun financiële planning, bedrijfsopvolging, pensioenadvies, mediation, arbeidsrecht, salarisadministratie en personeelsadvies.”

Beste van twee werelden

“Ons doel is om ondernemers te helpen hun dromen te realiseren en het maximale uit hun ondernemersambitie te halen. Dat doen wij door het beste van twee werelden te combineren.” Maurice bedoelt dat Vermetten groot genoeg is om als volwaardige partij met veel kennis en kunde gezien te worden, maar klein genoeg is om dicht bij de klanten te staan en daadkrachtig en betrokken op te treden. “We kijken daarbij niet alleen naar de cijfers, maar denken continue met onze klanten mee. Dat betekent ook dat we hen tussentijds adviseren en bijsturen, als een soort coach.”

Dhr. Maurice Bartels
Bisschop de Vetplein 10a, 5126 CA Gilze
IKR-Lidnr.: 166
X
X