januari, 2020

23jan19:00Ledenvergadering en nieuwjaarsreceptie IKR

Meer

Evenement details

Op donderdag 23 januari 2020 hebben we de jaarlijkse ledenvergadering en nieuwjaarsreceptie gepland. Ook dit jaar zijn we te gast bij IKR-lid Le Jardin te Rucphen.
Alle IKR-leden zijn welkom vanaf 19.00u. De algemene ledenvergadering begint om 19.30u en we verwachten deze om 20.15 u af te sluiten.
In deze vergadering blikken we terug op het jubileumjaar en kijken we vooruit naar 2020. Bestuursleden Jean-Paul Matthijssen, Wim Schrauwen en Ingrid Talboom zijn periodiek aftredend, en we verantwoorden het gevoerde beleid. Mocht je interesse hebben in een bestuursfunctie, laat dit dan tijdig weten aan één van de bestuursleden of via mail (secretariaat@ikr-rucphen.nl). Medio januari krijgen alle leden de agenda voor de vergadering toegestuurd, maar noteer datum en tijd alvast in de agenda.
Om 20.30 start de nieuwjaarsreceptie. Alle leden zijn uiteraard welkom zijn vrij om een relatie uit te nodigen die misschien interesse heeft om lid te worden. De receptie is een moment om met elkaar weer eens bij te praten of (opnieuw) kennis te maken.
Het bestuur hoopt zo met zoveel mogelijk leden een toost op het nieuwe jaar uit te kunnen brengen!

Tijd

(Donderdag) 19:00

Locatie

Restaurant Le Jardin

Rucphenseweg 24 4715 TD Rucphen

X
X