Roemer Juwelier/Goudsmederij, hét adres voor een persoonlijk geschenk

Cadeau voor jubilaris als blijk van waardering

ROOSENDAAL – Sinds een jaar is Roemer Juwelier/Goudsmederij gevestigd op de hoek van de Passage in Roosendaal. In de stoere eigentijdse juwelierswinkel heten ondernemers Roemer en Bregje Kruis hun klanten van harte welkom. Direct in het oog springend zijn de in hout gepresenteerde vitrines en de glazen inkijk tot de werkplaats, het werkdomein van Goudsmid Bregje Kruis. Het ondernemersechtpaar bespeurt een toenemende vraag naar geschenken met een persoonlijke touch, vooral onder de zakelijke klant.

DOOR CORINE ROKS

“We krijgen steeds meer zakelijke klanten die hun jubilerende werknemers iets persoonlijks willen schenken. Vooral de luxe horloges met gravure vallen in de smaak. Een blijvende herinnering als blijk van waardering met net dat stukje eigenheid”, waarbij Roemer Kruis doelt op het toevoegen van het bedrijfslogo of -naam. “Wordt erg gewaardeerd, zo leert de ervaring. Eigenlijk de vervanger van het gouden horloge zoals vroeger gebruikelijk was”, vergelijkt de juwelier.

Mechanische horloges
De collectie horloges van Roemer Juwelier/Goudsmederij is divers, van casual tot de meest luxe horloges. De juwelier doet een greep uit het merkenaanbod waarbij hij vanuit de Ebelhoek diverse modellen toont: “We verkopen de duurdere Zwitserse merken als Ebel, Maurice LaCroix en Tissot, en merken zoals de Japanse Seiko en Italiaanse Breil. Ons aanbod varieert van € 300,00 tot € 20.000,00. In elke prijsklasse een mooi en kwalitatief goed horloge”. De juwelier vult aan: “Een trend onder de herenuurwerken zijn de mechanische horloges, ambachtelijke horloges  zonder batterij. De uurwerken mogen tegenwoordig ook wat dikker en groter zijn. Ze mogen gezien worden. De dames kiezen eerder voor elegantie en verfijning. Onze collectie sluit aan bij het modebeeld, waarbij we zeker de tijdloze klassiekers niet vergeten”.

Maatwerk
Juwelier Roemer over de mogelijkheden: “Horloges, spelden en cadeaus voor jubilarissen of relaties kunnen op maat worden besteld, per eenheid of in aantallen. Indien gewenst komen we op locatie onze modellen en opties bespreken. Zo hebben we onlangs voor een grondverzetbedrijf gouden hijskranen ontworpen en vervaardigd. Een heel persoonlijk cadeau als waardering voor de jubilerende werknemers”.

Smartwatches
Als tegenhanger van het ambachtelijke horloge wijst Roemer Kruis op een andere ontwikkeling; de smartwatches. “Zoals het merk Garmin met GPS en hartslagmeter”. Het stokpaardje uit de collectie smartwatches is de Fenix 6. “Deze smartwatch gaat nog een stapje verder. Een Multi sport horloge met zoekfuncties naar bijvoorbeeld nabijgelegen sportaccommodaties en wandel- en fietsroutes gebaseerd op data van andere Garmin gebruikers. Je kunt met dit horloge zelfs betalingen verrichten tot een bedrag van € 1000,00”.

Juwelen
Voor vrouwelijke jubilarissen valt de keuze vaker op een persoonlijk sieraad zoals een armband of ring. “Die zij dan zelf kunnen uitkiezen, of de klant gaat voor maatwerk met een ingewerkt logo of zelf gekozen edelsteen”, waarbij Roemer een voorbeeld toont dat te combineren is met de trendy stapelringen. “We hebben drie creatieve Goudsmeden in huis die nagenoeg elk gewenst idee kunnen omvormen tot een sieraad. Van ontwerp tot uitvoering”, vult hij aan. Een glazen wand geeft de klant een kijkje in de werkplaats. Een open werkplek die deel uitmaakt van de onder architectuur ontworpen inrichting.

Swarovski
Swarovski Kristal is eveneens populair onder de dames. De juwelier wijst op de kristallen pennen in de Swarovskihoek: “Een geliefd geschenk”. Een tip van de juwelier: “Bekijk ook eens onze website waarop onze juwelen en horloges staan vermeld en kunnen worden besteld”.

Roosendaal
De juwelier toont zich tevreden met de nieuwe locatie in Roosendaal. “Het was wel spannend. We stonden voor de keuze; een grondige verbouwing in de voormalige juwelierszaak op Sint Willebrord, of de verhuizing naar een ander pand in Roosendaal.  In Sint Willebrord liep de verkoop wat terug, vandaar dat we voor de tweede optie hebben gekozen. Een goede gok, ons klantenbestand is enorm gegroeid, vooral de zakelijke en luxe klant weten ons te vinden.

Roemer Juwelier/ Goudsmederij
Passage 25D
4701AN Roosendaal
Tel: +31 (0) 165 – 38 27 62
klantenservice@roemer-juweliers.nl
www.roemer-juweliers.nl

 

X
X