Collectie Reload Fashion uitgebreid
Merken voor bredere doelgroep

SINT WILLEBRORD – Reload Fashion is al bijna vijftien jaar een begrip in de Dorpsstraat in Sint Willebrord. Bekend om de eigentijdse collectie en de ondernemers, Norbert en Diana Martens, hét vertrouwde gezicht van de zaak. Het ondernemersechtpaar houdt de modetrends nauwlettend in de gaten, waarbij zij zich steeds meer richten op een bredere doelgroep. Het aanbod bestaat daarom ook uit casual herenmerken, geschikt voor formele gelegenheden, zoals de merken A Fish Named Fred en Gabba Jeans. En ook de dames kunnen voor een nettere voorjaarsoutfit bij Reload Fashion terecht.

DOOR CORINE ROKS

“Reload Fashion wordt vaak geassocieerd met ‘jeugdige’ vrijetijdskleding maar ook voor een meer geklede outfit is men hier aan het juiste adres. Zo verkopen wij broeken van het merk A Fish Named Fred, met bijpassende overhemden”, legt Norbert Martens uit terwijl hij deze voorjaarscombinatie toont. “We hebben zelfs blazers en gilets van dit merk ingekocht”, vult hij aan.

Details
Kleding voor de moderne man, betaalbaar en representatief. Zo hebben de ondernemers de merken Love Moschino, Frankie Morello, Iceberg en Purewhite in huis. “Een mooie kwaliteit met diverse combinatiemogelijkheden. Zo kan deze polo worden gecombineerd met een spijkerbroek, en voor een zakenborrel met deze pantalon, helemaal terug van weggeweest!”. Opvallend zijn de repeterende details in de herenlijn. En naast de stoere jeans hangen de meer ingetogen varianten van het merk Gabba Jeans en Circle Of Trust, waarbij de ondernemer opmerkt: “Ook de jeugd gaat tegenwoordig cleaner, zo verkopen wij steeds vaker een bloes in combinatie met een trui”.

Meegroeien
“De damescollectie is onder andere uitgebreid met merken als Guess en Nikkie. Merken die het goed doen onder de vrouwelijke jongeren en de dames. Daarnaast verkopen wij de kledinglijn van Morgan; hippe kleding voor een scherpe prijs. Onze collectie groeit mee, van jong volwassene tot modieuze vrouw. En ook hierbij leidt combineren tot verassende outfits”, aldus Diana Martens die aanvult: “Zoals deze zwarte broek, een zwierig model, met een mooi truitje erop heb je een prima outfit voor een avondje stappen. Gecombineerd met deze rode bloes krijgt de broek een wat zakelijkere uitstraling, ideaal voor op kantoor”.

Trends
“De trend van deze zomer? Fellere kleuren zoals rood, geel en appeltjesgroen. Je mag weer gezien worden . Maar ook de dierenprints zijn nog steeds helemaal in. De damesbroeken kenmerken zich ook door bredere pijpen, de zogenaamde flare models”. Norbert vult Diana aan: “Ook het kleurenpalet voor de heren is wat feller, én we hebben zelfs een bescheiden Hawaiiprint in onze voorjaarscollectie”.

“Voor elk budget en elke leeftijd hangt er wel wat leuks in onze winkel. Ons aanbod is divers, met herenmaten vanaf XS tot en met 4XL en voor de dames vanaf XS tot en met XL”, laten Norbert en Diana weten. Naast kleding verkopen zij bijpassende riemen, sieraden en schoenen. “Van top tot teen gekleed én gratis parkeren voor de deur”, concludeert het stel.

Gastvrij
Reload Fashion staat bekend om zijn gastvrijheid. “Onze klanten zijn onze gasten waarvoor de koffie altijd klaar staat. Dit wordt erg gewaardeerd door de bezoekers van onze winkel, iets dat wij regelmatig als feedback te horen krijgen”, waarbij zij aanvullen; “Onze deur staat voor iedereen open, ook om zomaar een kijkje te komen nemen”. Meer informatie is te vinden op de website www.reloadfashion.nl. “En actueel nieuws en acties posten wij dagelijks op facebook en Instagram. Deze links zijn te vinden op onze website”, besluiten Norbert en Diana.

Reload Fashion
Dorpsstraat 140, 4711 EL St. Willebrord
Tel: 0165 – 350 804
www.reloadfashion.nl
info@reloadfashion.nl

X
X