Van Dijk Emballage BV
Industrie

Van Dijk Emballage bestaat uit 2 afdelingen. Voor beide afdelingen geldt dat wij voornamelijk maatwerk produceren. Maatwerk betekend in veel gevallen een hoge prijs. Niet bij ons. Wij zetten al onze vakkennis in om de prijs voor de klant zo laag mogelijk te houden. Wij maken producten voor een zeer gevarieerd aantal klanten van machinebouw tot boomkwekerij. Van winkel tot reclamebureau. Ieder probleem is voor ons een uitdaging waarvoor wij graag een passende oplossing produceren.

Houtafdeling
Wij maken alle soorten houten verpakkingen voor u op maat. Van hele grote kisten tot hele kleine vlonders. Eventueel voorzien van handvaten of scharnieren. Wij kunnen pallets en kisten bekleden met bijvoorbeeld bitumen papier om een kist zeewaardig te maken of pe schuim als extra bescherming voor u product.

Het is ook mogelijk om van eps een perfect passende buffer in de houten kist te maken. Houten verpakkingen kunnen in een eigen heat treatment kamer behandeld worden vlg de ispm 15 norm. Hiervoor zijn wij aangesloten bij SMHV als producent en behandelaar.

Kunststof afdeling
Onze kunststof afdeling bewerkt eps ( geexpandeerd polystyreen) en eps grafiet door middel van contour snijden. Eps ( in de volksmond ook wel piepschuim of tempex genoemd) komt binnen in blokken en wordt door ons verwerkt tot vormdelen.
Bij deze vormdelen kunt u denken aan perfect passende verpakking of isolatiemateriaal.

Maar eps is ook een prima basismateriaal voor logo’s, letters, etalage materiaal, meubelen, stand en decorbouw, winkelinrichting e.d. Alles uitgevoerd naar u ontwerp. Eps grafiet heeft een beter isolerend vermogen dan standaard eps. Door toevoeging van grafiet in de opbouw van de grondstof ontstaat de grijze kleur en verbetert het isolerend vermogen ten opzichte van klassieke eps.

Dhr. Johan Laurijssen
Klein Heidepad 2, 4715 RT Rucphen
IKR-Lidnr.: 019
X
X