Ons bedrijf is gevestigd in Roosendaal (Noord- Brabant) op een terrein waar verschillende bedrijven uit de vleesbranche actief zijn. Voorheen maakte slachthuis Roosendaal  ook deel uit van dit cluster, maar inmiddels is het slachthuis opgeheven.

Al decennia lang is ons bedrijf nauw verbonden met verschillende bedrijven uit de vleesbranche. Goede (handels) relaties met grote vleesverwerkers en leveranciers binnen en buiten Europa zijn hiervan het gevolg. RVE werkt uitsluitend samen met partners die over de vereiste voedselveiligheid certificaten beschikken waaronder het kwaliteitscertificaat BRC en IFS.
Wij exporteren Nederlands varkensvlees naar verschillende landen binnen Europa zoals Griekenland, Hongarije, Engeland en Ierland. Wij importeren vlees vanuit Spanje, Hongarije en Italië en regelen een vlot transport naar landen als Duitsland, Frankrijk en de Benelux.

Ons bedrijf verbindt bedrijven uit de vleessector, zowel  binnen als buiten de EU en maakt daarbij gebruik van een uitgebreid netwerk in de vleesbranche en partners uit de transportwereld. Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit.

Thijmen Roovers
Kraaihei 2, 4715 RV Rucphen
IKR Lidnr.: 219
X
X