Lijst IN
Detailhandel|Onderhoud & Diensten

LIJST IN: #1 in lijsten op maat
Lijst IN verkoopt geen ‘lijstjes’. Bij Lijst IN, lijsten we in! Al sinds 1985 lopen we voorop als het gaat om creatief vakmanschap, kwaliteit en service. ‘Kan niet en bestaat niet’, daarin zit onze grootste uitdaging. Alle lijsten die we ontwerpen en maken, maken we alleen met de beste, zuurvrije en conserverende materialen. En daarom leveren we alles wat we maken met levenslange garantie.

Je kunt bij ons te terecht met alles waar ook maar enigszins een lijst omheen zou kunnen. Natuurlijk: foto’s, schilderijen, posters, borduur- en handwerken. Maar vooral ook 3D objecten, zoals sportkleding (shirts, schoeisel, attributen), de oude sopraansaxofoon van opa, de eerste kinderschoentjes van dochterlief, die LP die goed bewaard moet blijven…

Galerie TON!: HEDENDAAGS hyper- en fotorealisme
Galerie TON is een kunstgalerie / expositielocatie voor hedendaagse hyperrealistische en fotorealistische kunst. De met zorg samengestelde internationale kunstcollectie is te zien en te beleven in het oude raadhuis van Rucphen dat dateert uit 1850. Galerie TON vertegenwoordigt toonaangevende en opkomende hyperrealistische en fotorealistische kunstenaars uit binnen- en buitenland.

Dhr. Ton Jaspers
Raadhuisstraat 27, 4715 CB Rucphen
IKR-Lidnr. 157
X
X