L.M.B.Oomen bv
Detailhandel|Onderhoud & Diensten

WAT DOEN WIJ?
Als eerste, de verkoop. Wij, LMB Oomen, zijn dealer van New Holland. Wij verkopen daardoor verreikers, tractoren en persen. Ook verkopen wij New Holland Construction (o.a. wielladers, verreikers, graafmachines, schrankladers etc.). Ook hebben wij ons eigen merk, Jadico. Jadico bevat karren, zeilwagens en oprijwagens (klik hier voor voorbeelden van door ons gemaakte wagens). Wij verkopen ook nog andere merken namelijk: Giant, Peecon, Storti, Imants, Kverneland, Celli, Mazzotti en Wallenstein. Links tot alle genoemde merken zijn te vinden onderaan de pagina.

Als tweede, de reparatie. Reparatie voeren wij meestal uit in de werkplaats op het pand. Maar, soms is het niet mogelijk de tractor of het werktuig naar de werkplaats te krijgen. Dan kunt u altijd rekenen op een van onze bedrijfswagens die bij u op locatie kunnen repareren. Reparatie wordt zo snel mogelijk gedaan zodat u ook weer z.s.m. weer op pad kunt met uw tractor/werktuig. Voor reparatie kunt u gewoon bellen, zodat het snel geregeld wordt (voor telefoonnummer, zie contact).

Ten slotte, onderhoud. Als u onderhoud nodig hebt voor uw tractor, werktuig veldspuit e.d. kunt u bij ons terecht. Voor keuringen van veld-, boomgaard- en motorvatspuiten zijn wij gecertificeerd door SKL.

Dhr. Toine Oomen
St Janstraat 155, 4714 EE Sprundel
IKR-Lidnr. 129
X
X