Akkermans interieurbouw bv
Huis en Tuin

Akkermans interieurbouw bv is als éénmans timmerbedrijf opgericht in 1961 door dhr. Cor Akkermans en is begonnen met klein timmer- en interieurwerk zoals ramen, deuren, kastjes, toonbanken, etc. en verder gegroeid tot het maken van complete interieurs en verbouw van winkel, kantoor, horeca en particulieren.

In 1988 is het bedrijf door de zoons overgenomen en zijn zich met de twaalf medewerkers verder gaan specialiseren in complete interieurbouw voor hotel, café, restaurant, cafetaria, receptiebalies voor bedrijven, kantoren, tandarts- en huisartspraktijken, verzorging en gemeente huizen, maar ook inloop kasten, wandkasten, TV en boekenkasten, radiatorkasten, keukens en tafels op maat, elk zijn eigen sfeer en uitstraling.

In 2005 zijn wij interieurs gaan ontwerpen met een 3D programma zodat u een goed beeld krijgt van het ontwerp met een reëel gevisualiseerd beeld. Alles wordt in eigen werkplaats door onze mensen vervaardigd, van afwerking voorzien in onze spuitcabine zoals beitsten en aflakken met 2 componenten lak.

Onze mensen plaatsen zelf het interieur, waarvan er geen één gelijk is, voor een perfect resultaat.

Samen met uw idee ons advies en vakmanschap, maken wij voor U in onze werkplaats een exclusief interieur of maatmeubel.

Akkermans interieurbouw bv.

Dhr. René Akkermans
Pastoor Palsstraat 1, 4711 CN Sint Willebrord
IKR-Lidnr. 083
X
X